Jeg er uddannet frisør og har arbejdet med faget i 13 år. Jeg har valgt at være en økologisk frisør, da jeg gerne vil skåne mig selv, dig som kunde og ikke mindst miljøet for alle de skadelige stoffer, der kan være i frisørbranchen. Jeg har hårfarver der er lavet uden ammoniak og PBD. Jeg har lysningspulver og permanenter uden ammoniak.

Jeg har valgt, at have nogle sunde, nærende produkter i min salon, som du kan købe med dig hjem, for at pleje håret videre derhjemme. Det hjælper ikke, at få ordnet/farvet håret hos mig, hvis man ikke selv gør en indsats derhjemme. Derfor er det vigtigt, at købe frisørprodukter, som altid vil være bedre for håret end dem du kan købe i dit supermarked. Jeg har produkter der er godkendt til GRØN salon (dvs. ikke allergifremkaldende og ikke kræftfremkaldende) og de er fyldt med gode og sunde næringsstoffer til dit hår.

Jeg tager på klippe-, farve- og inspirationskurser 3-4 gange årligt for at se hvad der rør sig indenfor branchen og for at blive dygtigere hele tiden.

Jeg er uddannet negletekniker i CND Shellak.

Jeg sælger mineral makeup i salonen (Mineralogi), og har derudover taget makeupkurser, så jeg kan lave en konfirmand, bryllups og festmakeup.

Jeg lytter meget intenst til dig som kunde, da jeg ved det er vigtigt for resultatet, at JEG har forstået DIT budskab.